U bevindt zich hier (2010)

Oriëntaties op maatschappij, politiek en religie

Breng twee bijzondere mensen met elkaar in gesprek. Geen mensen die zich verschansen in het eigen gelijk, maar die juist bereid zijn hun eigen argumenten te wegen en openstaan voor andere opvattingen. Alleen dan ontstaat de ware dialoog over fundamentele zaken. Zoals tussen Ger Groot en Monseigneur Bär, Paul Frissen en James Kennedy, J.L. Heldring en Ernst van den Hemel.

Marcel ten Hooven nodigde in 2010 in totaal zesenveertig markante Nederlanders uit om een tweegesprek te voeren. Zijn verslagen van die gesprekken zullen de lezer onmiddellijk boeien vanwege hun helderheid, diepgang en originaliteit. Zo ontstond een boek dat een uniek panorama biedt over de vele kwesties die ons dagelijks leven domineren: leven en dood, geloof en wetenschap, macht en gezag, schuld en boete.

U bevindt zich hier is een boek dat iedereen uitnodigt die behoefte heeft aan reflectie op niveau.

Met onder anderen:
Ad van Liempt, Hans Blom, Joke Hermsen, Bisschop Philippe Bär, Har Tortike, Halleh Ghorashi,
Jérôme Heldring, Paul van Tongeren, Godfried Engbersen, Carla van Baalen, Barend van Heusden, Willem Witteveen, Frank Ankersmit, Ger Groot, Andreas Kinneging, Gert Schutte, Herman de Dijn, Henk te Velde, Paul Frissen, James Kennedy, Evelien Tonkens, Hans Boutellier


U bevindt zich hier
Oriëntaties op maatschappij, politiek en religie
Marcel ten Hooven
Uitgeverij Boom
ISBN : 9789461050915